HSS za mladu, zdravu i vitalnu općinu Davor

Objavio 15. veljače 2021. Nekategorizirano Nema komentara

Biti nezadovoljan i birati istu opciju i iste ljude vodi samouništenju. Samouništene nije cilj koji davorački HSS-ovci žele i kojemu teže.

Općinska organizacija HSS-a Davor održala je sjednicu Odbora na kojoj su raspravili o stanju u općini, kapitalnim investicijama i razlozima zaduživanja od čak 2.5 milijuna kuna o kojem a niti članovi Općinskog vijeća nisu dobili suvislo obrazloženje, pa se pitaju je li općinska uprava privatizirana ili treba biti servis svim građanima.

S puno optimizma gledaju  prema svibnju i novim izborima za lokalnu samoupravu  koji bi trebali donijeti  „preokret“ i Davorcima vratiti vjeru u čovjeka.

HSS će samostalno na izbore s novim idejama i novim ljudima jer promjenu može donijeti samo zdrav pogled iz nove perspektive i mladost koja mora živjeti punim plućima bez sputavanja.

Osnova HSS-ovog programa je TANSPARENTNOST koju planiraju osigurati novim načinom vođenja  Općine:

  • Proračun će biti u javnom savjetovanju prije izglasavanja
  • Zapošljavati  će se  javnim pozivom i biranjem sposobnih, a ne zakulisno podobnih
  • Zatvoriti deponiju
  • Provesti projekt „Sava  vrata u svijet gospodarstva“ ( lađarstvo je othranilo generacije – ta tradicija mora biti nastavljena).

HSS-ovci su svjesni da je njihovo najveće bogatstvo mladost koja ostaje, a da bi ostala treba posao na naslijeđenoj djedovini i dobro organiziranoj proizvodnoj bazi malih poduzeća kojima Općina mora biti servis jer proračun pune porezni obveznici.

Ostavi komentar