HSS ovoj sredini treba

Objavio 6. veljače 2021. Nekategorizirano Nema komentara

U četvrtak, 04. veljače petrovoselski HSS-ovci su održali sjednicu Odbora Općinske organizacije HSS-a na kojoj su raspravljali o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj, Županiji i općini Staro Petrovo Selo te o načinu izlaska na Lokalne izbore 2021. koji će se održati 16.svibnja.

Mnogi HSS-ovci su nezadovoljni stanjem u društvu jer na vidjelo dolazi činjenica kako su vladajući političari postali sami sebi svrhom, a Država „bankomat“  iz kojeg  financiraju privatne kuće, stanove, automobile i pri tom redovito zaboravljaju narod koji ih je birao. Najbolji pokazatelj nečinjenja je sporost reakcije na Baniji jer još uvijek postoji veliki broj obitelji koji nemaju nikakav krov nad glavom.

U općini Staro Petrovo Selo jesu napravljeni neki infrastrukturni radovi. Obnovljene su fasade, ali nisu vraćeni mladi, oni i dalje odlaze. Općina postaje veliki „umirovljenički dom“.

Zaključili su: HSS ovoj sredini treba.

Nastavno na taj zaključak odlučili su da na izbore moraju izaći samostalno s HSS-ovim politikama mira, pravice i čovječnosti.

HSS ima kandidata za načelnika općine Staro Petrovo Selo baš kao i kandidate za Općinsko vijeće koji će nakon ulaska u Vijeće, prilikom dolaska na sjednice  stranačku iskaznicu ostaviti kod kuće  i raditi u interesu svih naselja i svih mještana Općine.

Sjednicom je predsjedao  Dragan Radić predsjednik OO HSS, a prisutni su bili zamjenik predsjednika HSS-a Davor Vlaović i potpredsjednica HSS-a Klara Šćuka.

Ostavi komentar