Tko su nezadovoljnici u HSS-u?

Objavio 27. siječnja 2021. Nekategorizirano Nema komentara

Odbor Županijske organizacije HSS-a Brodsko-posavske  županije na sjednici  održanoj u Dragaliću 20.siječnja 2021. jednoglasno je prihvatio  izvješća o najvažnijim aktima koji određuju smjer HSS-a:

  • Rješenju Ministarstva uprave i pravosuđa o upisu u Registar političkih stranaka Republike Hrvatske izmjena koje su nastupile nakon Glavne izborne skupštine HSS-a održane 30. srpnja 2020.
  • Odluku Predsjedništva HSS-a o načinu izlaska na Lokalne izbore 2021.

Smjer HSS-a na županijskoj razini je samostalni izlazak na izbore kako bi građani imali priliku birati političare, osobe , koji su spremni osobne ambicije staviti u drugi plan, a građane županije kojima su potrebna radna mjesta, potpora u preživljavanju i čuvanju slavonskog prostora na prvo mjesto. HSS je spreman na  beskompromisnu u borbu protiv korupcije i  stranačkog  zapošljavanja jer samo obrazovni i kompetentni mogu donijeti razliku koja će Brodsko-posavsku županiju odlijepiti od hrvatskog i europskog dna.

Takvim politikama nezadovoljni su oni koji vlastitu korist žele postići pogodovanjem u zapošljavanju nekompetentnih, namještanjem „javnih“ natječaja, dogovaranjem koalicija po raznoraznim kletima ili jednostavno rečeno korupcijom.

Ostavi komentar