Vratimo politiku građanima

Objavio 21. ožujka 2018. Nekategorizirano Nema komentara

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Brodsko-posavske županije održala je redovnu Izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika reizabran Davor Vlaović, saborski zastupnik i potpredsjednik HSS-a. Potpredsjednici su Klara Šćuka, Ivan Šmit, Mijo Uremović i Petar Lovinčić, tajnik Antun Pavetić, a blagajnica Ana Rečić.

Na Skupštini su nazočili dužnosnici Stranke potpredsjednik Željko Lenart i glavni tajnik Ilija ćorić.

Skupštinu je prožimao duh Radićevog HSS-a s vizijom pravednije  budućnosti koja u Hrvatskoj mora biti usmjerena mladim ljudima. Poruka HSS-ovaca je da se moraju mijenjati politike koje su danas usmjerene ka političkim elitama i „zaslužnim“ pojedincima. Naša sela, gradove i općine čine ljudi, građani koji  su prestali biti statisti koji pokorno slušaju i čekaju, to više ne žele činiti, danas odlaze iz Hrvatske jer na obzoru ne vide svjetlo.  Hrvatska seljačka stranka uvijek je bila korak ispred drugih, ženama je dopustila aktivno bavljenje politikom prije  ostalih, nikada nije prihvatila sluganstvo i hegemoniju,  nikada vođama HSS-a nije osobni interes bio ispred javnog.  HSS je stranka koja takve politike i danas može vratiti na hrvatsku političku scenu i zato politiku treba vratiti građanima.

„ Vratimo politici dostojanstvo, sudjelujmo u donošenju odluka, ne dopustimo  drugima da odlučuju o sudbini naše djece, približimo poštenu i pravičnu  politiku građanima to je zadatak HSS-a, to je zadatak svih nas“ kazao je predsjednik ŽO HSS-a Davor Vlaović.

Članovi  Županijske organizacije HSS-a pokazali su kako interes za javne politike kod HSS-ovaca postoji, u Društvenom domu Mala u Novoj Gradiški u utorak, 20.ožujka tražilo se mjesto više.

3618291210713141718152022313033

Ostavi komentar