Programska skupština GO HSS-a Slavonski Brod

Objavio 10. studenoga 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Tijekom sinoć održane Programske skupštine GO HSS-a, utvrđen je plan rada u 2017. godini uz jasne smjernice i ciljeve.

Brođani su zaključili kako HSS kao jedina od rijetkih građanskih stranaka  u središtu svog djelovanja, baš kao i u Radićevo vrijeme,  ima čovjeka , građanina kojemu je neovisno o mjestu stanovanja važno radno mjesto, dostupnost obrazovnih, zdravstvenih i kulturnih institucija.

„Brodski HSS je prvi ukazao na problem onečišćenog zraka u Brodu, problem još uvijek nije riješen i naš zadatak sudjelovati i davati prijedloge za poboljšanje uvjeta življenja građana Sl.Broda. Grad mora postati sveučilišni , studentski grad, onaj u koji će mladi dolaziti i neće iz njega iseljavati.

Hrvatska seljačka stranka uvijek je vodila brigu o najranjivijima,a  danas su u Brodu ranjivi svi oni koji nemaju radno mjesto i ne mogu svojoj djeci osigurati život dostojan čovjeka. HSS će u Gradskom vijeću , a cilj nam je participirati u radu  predstavničkog tijela grada Slavonskog Broda, zagovarati socijalno gospodarstvo i  biti glas brodskog radnika i obrtnika baš kako je to kroz povijest činio Radić.” –  rekao je u svom izlaganju Đuro Miškić predsjednik GO HSS-a Slavonski Brod.

 

Ostavi komentar