Odana počast prvacima HSS-a iz općine Garčin

Objavio 31. kolovoza 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Potpredsjednik HSS-a Davor Vlaović, potpredsjednica ŽO HSS-a Klara Šćuka i predsjednica županijske Organizacije mladih Ana Rečić, položili su cvijeće i zapalili svijeće prvacima HSS-a Stjepanu  Klaiću i Stjepanu Balentoviću na groblju u Garčinu i to sklopu tjedna obiteljskog druženja HSS-a Brodsko-posavske županije koji se tradicionalno održava u Graboccu (u nedjelju, 04.rujna). Hrvatska  seljačka stranka uvijek je u središte interesa  stavljala obitelj koja mora ostati temelj moderenog društva. Prisjećanje na one koji su postavili temelje nauku zajedno s braćom Radić,  potrebno je  radi očuvanja zajedništva  duha HSS-a, odati posebnu počast.

Stjepan Klaić bio je više puta biran za  tadašnjeg narodnog poslanika, a Stjepan Balentović za zastupnika u Hrvatskom saboru gdje su se zalagali za radićevska načela i regiju iz koje su dolazili.

Nakon posjeta groblju HSS-ovci su održali  sastanak s članovima OO HSS-a Garčin, tijekom kojega su nazočne upoznali s programima i planovima, ali i odgovornošću koju HSS planira preuzeti u sklopu Narodne koalicije nakon 11 rujna.

Ostavi komentar