Od danas i službeno – Davor Vlaović (HSS) prisegnuo u Hrvatskom saboru

Objavio 5. veljače 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Polaganjem svečane prisege, Davor Vlaović kandidat HSS-a u V. izbornoj jedinici od danas je i službeno postao saborski zastupnik. Tako je predsjednik ŽO HSS-a  i zamjenik župana postao peti saborski zastupnik s područja Brodsko-posavske županije.

Podsjetimo se, Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) prijedlog je uputilo u današnju saborsku proceduru, uslijedilo je glasovanje, a nakon što su zastupnici podržali prijedlog, uslijedilo je polaganje zastupničke prisege i obnašanje dužnosti.

Vlaović je još tijekom kampanje najavio kako će se zalagati za očuvanje života na selu, poljoprivredne proizvodnje te podizanje kvalitete života u Hrvatskoj. Naglasak će staviti na napore za podizanjem kvalitete života u Slavonskom Brodu, Brodsko posavskoj županiji, otvaranje novih radnih mjesta u cijeloj Slavoniji.

Davor Vlaović se ovim putem još jednom zahvaljuje na podršci glasačima iz V. izborne jedinice,  obitelji, koalicijskim partnerima, timu bliskih suradnika,, ali i medijima iz Brodsko posavske županije.

 

Ostavi komentar