Snažna potpora HSS-a Lipika Davoru Vlaoviću

Objavio 6. studenoga 2015. Nekategorizirano Nema komentara

GO HSS-a Lipik sinoć je održala Programsko-izvještajnu skupštinu koja je okupila veliki broj članova i gostiju. Tijekom skupštine jednoglasno je usvojeno Izvješće o radu koje je podnio predsjednik GO HSS-a Josip Ždralović. Treba istaknuti kako je HSS u Gradskom vijeću Lipika zastupljen s tri vijećnika te kako su brojne kvalitetne inicijative i projekti realizirani upravo na njihovu inicijativu.

Gosti koji su se obratili nazočnima bili su Mario Bokulić, predsjednik OO HSS-a Okučani, Ivana Ivanika, dopredsjednica ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije, predsjednik GO HSS-a Požega Predrag Livak i predsjednik ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije Željko Jakopović. Svi oni iskoristili su prigodu i birače pozvali da u nedjelju 8. studenog iskoriste svoje biračko pravo i na listi 3. Domoljubne koalicije zaokruže HSS-ovog kandidata Davora Vlaovića, istinskog borca za snažniji razvoj slavonskog i hrvatskog ruralnog prostora.

Skupu se obratilila Klara Šćuka, dopredsjednica HSS-a Brodsko-posavske županije, ujedno i predsjednica Hrvatskog srca Brodsko-posavske županije, koja je podsjetila na temeljne i istinske vrijednosti za koje se HSS punih 115 godina zalaže, kao i kandidat Vlaović kojega moramo podržati u nedjelju, jer stranka ima snagu i zajedništvo, a izbori su pravo vrijeme je da ju i pokažemo – naglasila je Šćuka.

Vrhunac večeri bio je obraćanje samom kandidata Davora Vlaovića, koji je podsjetio na nekoliko proteklih godina stranačkih turbulencija, ali naglasio činjenicu kako je HSS oduvijek bio poput obitelji. Sada je vrijeme da upravo poput obitelji koja gradi kuću, krenemo s ponovnom izgradnjom i revitalizacijom stranke. Saborski mandat koji mi Vi omogućite, bit će prilika da pokažemu našu odanost i vjeru kako u stranku, tako i u ljude koji stranku zastupaju.

Slavoniji je potrebna pomoć, a mi, HSS-ovci kao jedini istinski čuvari ruralnog prostora nastojat ćemo da se naš glas čuje u Hrvatskom saboru. Za to mi je potrebna vaša pomoć i Vaš glas, što ću zasigurno opravdati u mandatnom razdoblju koje slijedi – dodao je odlučno Vlaović.

GO HSS-a Lipik dala je neupitnu potporu Vlaoviću, a nedjelja će biti dan kada svi zajedno, uz vjeru u HSS i Davora Vlaovića, možemo pokazati jedinstvo i snagu! Iskoristimo to!

 

 

Ostavi komentar