Veličanstvena atmosfera na skupu Domoljubne koalicije u Sl.Brodu

Objavio 5. studenoga 2015. Nekategorizirano Nema komentara

U izuzetnoj i emocijama prožetoj atmosferi, sinoć je u Slavonskom Brodu veličanstveni skup održala Domoljubna koalicija, čiji je dio i HSS.  Skupu je nazočilo gotovo 1200 članova i simpatizera stranaka, članica koalicije što vrlo znakovito ukazuje kako Domoljubna koalicija s HSS-om u V. izbornoj jedinici ima nadmoć u odnosu na ostale stranke i koalicije.

Kako je izborna utrka pri kraju, tako su i izrečene poruke sve konkretnije i emocionalno snažnije. Posebno dojmljivo obraćanje, često prekidano snažnim odobravanjem i pljeskom publike, imao je HSS-ov kandidat u V. Izbornoj jedinici Davor Vlaović. Tom prigodom poručio je kako Hrvatska bolju budućnost može očekivati samo uz Domoljubnu koaliciju i HSS, koji se oduvijek zalagao za očuvanje i razvoj ruralnog prostora i poljoprivrednih proizvođača, obitelji i temeljnih, istinskih ljudskih vrijednosti.

HSS od osnivanja pa sve do danas, dugih 115 godina ima u središtu svog političkog rada borbu za bolji život hrvatskog seljaka, poljoprivrednika, ribara i stanovnika seoskog (ruralnog) područja. Za HSS je poljoprivreda strateška djelatnost koja svojom gospodarskom, ekološkom i socijalnom ulogom pridonosi održivom razvoju Republike Hrvatske i važna je za nacionalnu sigurnost. U tom smjeru nastavit ćemo raditi i dalje –poručio je Vlaović. Oštro je kritizirao i prozvao hrvatsku Vladu, naglašavajući kako je ona kriva za katastrofalnu situaciju u državi, kako osim duga i nezaposlenosti ne raste ništa te kako je sadašnja Vlada u inozemstvo „otjerala“ gotovo 100 mladih i hrvatskih obitelji. Hrvatska propada, vrijeme je da se ozbiljno prihvatimo posla, smijenimo neuspješnu Vladu i vratimo zasluženo dostojanstvo i blagostanje svim stanovnicima Hrvatske -poručio je Vlaović.

Poruka svih kandidata s liste Domoljubne koalicije za V. izbornu jedinicu vrlo je jasna: “Osmi studeni dan je kada možemo i trebamo promijeniti naše živote, okrenuti se budućnosti i uzeti sudbinu u svoje ruke zbog sebe i budućih naraštaja.”

Nakon skupa prepunog emocija, održan je i završni koordinacijski sastanak u stranačkim prostorijama HSS-a u Slavonskom Brodu gdje su članovi gradske i županijske organizacije još jednom pozvali sve birače da 8. studenog izađu na izbore i na listi Domoljubne koalicije zaokruže ime Davora Vlaovića pod rednim brojem 10. Tako po prvi puta na Parlamentarnim izborima mogu dati preferencijalni glas, dakle birati osobu pod imenom i prezimenom, a time ujedno dati svoju potporu i stranci i koalicijskoj listi.  S tijekom izborne kampanje HSS-ov koordinacijski tim V. izborne jedinice zadovoljan je –naglasila je Klara Šćuka, dopredsjednica ŽO HSS-a, a u posljednim danima sve općinske, gradske i županijske organizacije u tri županije na terenu su uložile maksimalan trud kako bi birače animirali i potaknuli da izađu na birališta.

 

Ostavi komentar