HSS-ovci u općininama Vrbje, Dragalić i Novoj Gradiški

Objavio 31. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Programsku skupštinu sinoć je održala OO HSS-a Dragalić. Neupitna je bila potpora koju je dobio kandidat HSS-a za saborskog zastupnika Davor Vlaović. Unatoč situaciji koja nije najpovoljnija za HSS u ovom trenutku i u općini Vrbje članstvo je zamoljeno da izađe na birališta 8. studenog i glasom za Davora Vlaovića učvrsti političke pozicije HSS-a, ne samo u V.izbornoj jedinici,, nego i u Hrvatskoj.

Općine Vrbje i Dragalić jedne su od najsnažnijih HSS-ović općina u Brodsko-posavskoj županiji. Naime, u toj općini dužnost načelnika obnaša HSS-ovac Igor Jurišić, dok je predsjednik Općinskog vijeća također HSS-ovac Stjepan Babić, a dužnost njegovog zamjenika obnaša  HSS-ovac Željko Jurašinović. Na programskoj skupštini nazočan je bio i načelnik općine Dragalić, također HSS-ovac Zvonimir Karlik, a važno je za naglasiti kako u toj općini HSS ima i zamjenika načelnika (Igor Šupica) kao i predsjednika Vijeća (Zlatko Bunjevac)

Nakon skupštine svi nazočni bili su dio i skupa Domoljubne koalicije u Novoj Gradiški gdje je naš kandidat Davor Vlaović, strastvenim govorom podsjetio zašto glasati za listu Domoljubne koalicije te podsjetio i na preferencijalno glasanje. Tijekom svog obraćanja nekoliko puta nagrađivan je pljeskom.

Ostavi komentar