Snaga HSS-a su ljudi, a svi zajedno želimo bogatu Slavoniju i Hrvatsku!

Objavio 30. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Tijekom sinoć održanih Programskih skupština koje su organizirale HSS-ove OO u Sikirevcima i Oprisavcima javnosti je odaslana jasna poruka. Bez jake i bogate Slavonije, nema ni jake i bogate Hrvatske. HSS je oduvijek stavljao naglasak na snagu ljudi iz kojih stranka crpi energiju i koji su temelj opstojnosti svake političke orjentacije.

„Bogat seljak i poljoprivrednik, zalog je razvoja naše Slavonije, Baranje i Srijema. Time ćemo pokrenuti lančanu reakciju te će se to vrlo brzo odraziti i na sveukupno hrvatsko gospodarstvo i kvalitetu života. Problema je puno, a mi smo spremni uhvatiti se u koštac sa svim izazovima i lošim rezultatima koje iza sebe ostavlja aktualna Vlada na odlasku“- dodao je Davor Vlaović, HSS-ov kandidat za saborskog zastupnika u V.izbornoj jedinici.

Stoga je vrlo važno izaći na izbore 8. studenoga, na listi br. 3 Domoljubne koalicije zaokružiti broj 10. te time HSS-u i Davoru Vlaoviću omogućiti saborski mandat koji će biti dodatna snaga i izravna potpora kandidatu koji je najavio odlučnu borbu u rješavanju problema u poljoprivredi i općenito ruralnom razvoju.

HSS kao stranka koja bilježi stradiciju dugu 110 godina, mora pokazati snagu. Ako V.izbornoj jedinici i HSS-u (Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska županija) ne osiguramo barem jedan saborski mandat, bojim se da će ovo područje ostati zaboravljeno, a HSS kao stranka polako odumirati. To nam nije cilj i mi ćemo dati posljednu snagu i energiju da se izborimo za taj mandat. Stoga nam je potrebna Vaša podrška i stoga je od presudne važnosti da izađemo na izbore i podržimo našeg kandidata i promjene.“ – dodala je Klara Šćuka, dopredsjednica HSS-a Brodsko-posavske županije.

Događanja u Oprisavcima i Sikirevcima okupila su članove stranke koji su uputili niz pitanja Davoru Vlaoviću.  Na kraju je zaključeno kako su svima nama zajednički ciljevi i interesi. Opstanak i održivost ruralnih područja, poboljšanje kvalitete života, unapređenje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i zadržavanje mladim i obitelji u sredinama u kojima su rođeni.

 

Ostavi komentar