Jaki HSS-ov tim u općini Podcrkavlje dao punu potporu Davoru Vlaoviću!

Objavio 29. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Općinska organizacija HSS-a Pocrkavlje održala je redovnu Programsku godišnju skupštinu kojoj su nazočili gosti; predsjednik ŽO Davor Vlaović, dopredsjednica Klara Šćuka, potpredsjednica Organizacije mladih Ana Rečić, Antun Pavetić tajnik i Petar Lovinčić, nečelnik općine Brodski Stupnik.

Sva izvješča koja je prezentirao Mario Lovrić, predsjednik OO HSS-a Podcrkavlje, jednoglasno su usvojena. Skupu se obratio i HSS-ov načelnik Podcrkavlja Tomislav Trtanj koji je dao podršku HSS-ovom kandidatu za saborskog zastupnika Davoru Vlaoviću te pozvao nazočne da na listi 3 Domoljubne koalicije, zaokruže redni broj 10. čime će putem preferencijalnog glasanja omogućiti Vlaoviću osvajanje saborskog mandata.

Programska skupština bila je izvrsna prigoda da se progovori i o problemima s kojima se suočavaju stanovnici ruralnih prostora, posebno brdsko-planinskih gdje još uvijek postoje veliki problemi oko poljoprivrednog zemljišta, prije svega.

S porukom da HSS mora opstati i još intenzivnije sudjelovati  u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, Skupštini se obratila i Klara Šćuka, dopredsjednica ŽO HSS-a i predsjednica Hrvatskog srca Brodsko-posavske županije.

“456 djece ove godine ispisano je u Brodsko-posavskoj županiji. To su katastrofalni podaci i tome moramo stati na kraj. Razvijat cemo zajedno ruralna podrucja i cijelu Slavoniju, to nije molba, nego dużnost i obveza svih nas.”- izjavio je kandidat Davor Vlaović.

Hrvatska seljačka stranka ima tradiciju dugu 110 godina i to su čvrsti temelji na kojima gradimo svoj kredibilitet i spremno dočekujemo budućnost. Temeljna načela koja je postavio Stjepan Radić aktualna su i danas i od njih ne odstupamo, a Radićev nauk danas je i ostalim strankama zvijezda vodilja koju mnogi slijede.- ddodala je Klara Šćuka.

Skupštini su se obratili i Antun Pavetić i Petar Lovinčić koji su istaknuli važnost prefrencijalnog glasanja i davanja potpore Davoru Vlaoviću.

Dogovoreno je kako će svaki član HSS-a općine Podcrkavlje aktivno uključiti u predizbornoj kampanji na način da će lobiranjem i informiranjem pojasniti način glasovanja za HSS i obrazložiti tko je HSS-ova kandidat.

Ostavi komentar