HSS u općini Davor razmišlja strateški, izabrano je novo vodstvo

Objavio 30. travnja 2022. Nekategorizirano Nema komentara

U petak, 29. travnja održana je Izborna skupština Općinske organizacije HSS-a Davor. Za predsjednicu je izabrana Silvija Šišić, potpredsjednici su Valentina Štivičić i Dražen Lanusović.

Davorski HSS-ovi su nakon kraće pauze u radu,  nastale zbog šumova u komunikaciji, zaključili kako je HSS stranka koju stanovnici i glasači trebaju jer su  HSS-ovci uvijek radili u interesu svih građana i oba naselja u Općini – Orubice i Davora, svi su građani jednako važni jer svi građani uplaćuju poreze od kojih Općina financira programe za udruge, infrastrukturu ili razvoj, svi stanovnici trpe i posljedice nastale radi prekomjernog  deponiranja  otpada i svi udišu onečišćeni zrak koji proizvode požari na deponiji Baćanska.

Poruka HSS-ovaca i njihovih gostiju s Nezavisne liste može se sažeti u jednu rečenicu izgovorenu na skupu: „Borimo se za transparentnost i zatvaranje deponije Baćanska“

U Davoru su na skupštini bili HSS-ovci susjednih općina Staro Petrovo Selo i Nova Kapela, a u ime HSS-a prisutne su pozdravili Klara Šćuka, predsjednica ŽO HSS-a i Davor Vlaović zamjenik predsjednika HSS-a koji je poručio: Podršku HSS-a ste uvijek imali, imate ju i danas. Zajednički zadatak nam je Općinu učiniti prihvatljivom za život mladima. Nikada niste, niti smo, osobni interes stavljali ispred javnog jer u HSS-u jedino tako znamo raditi.

Šćuka je kazala kako je općina Davor infrastrukturno uređene i lijepa, ali to nije dovoljno jer općina treba imati i „uređenu dušu“, a dušu Općine čine zadovoljni građani zato je zadatak HSS-a učiniti da žitelji općine ponovno postanu sretni jer su se rodili, žive i žele živjeti u Davoru i Orubici.

Ostavi komentar