Josip Grgurević, povjerenik HSS- za općinu Brodski Stupnik

HSS-ovi općinske organizacije HSS-a Brodski Stupnik okupili su se u petak, 11. 03.2022. kako bi dogovorili strategiju  revitalizacije HSS-a u Općini nakon opstrukcije koja se dogodili prije prošlih lokalnih izbora.

HSS-ovi su prije sastanka odali počast prerano preminulom članu Marinku Čuljku na staro slatinskom groblju.

Na sastanku je zaključeno da se za povjerenika, koji će pripremiti Izbornu skupštinu OO HSS-a Brodski Stupnik, predlaže Josip Grgurević. Grgurević je rekao da vjeruje u Radićevštinu  koja živi u hrvatskom narodu i koja će motivirati članstvo na aktivnije političko djelovanje.

HSS-ovci su kao prijetnju i kao mogućnost detektirali usmjeravanje težišta aktivnosti na mlade ljude koji žele živjeti u okruženju neopterećenom korupcijom i nepotizmom koje dovode do negativne selekcije koja rađa neuspješno društvo i gospodarske probleme.

Na pitanje što mladima nudi HSS županijska predsjednica Klara Šćuka je odgovorila da se HSS zalaže za zapošljavanja prema sposobnosti , a ne podobnosti, da mogu obećati „krv, znoj i suze“ , odnosno puno zajedničkog napornog rada na vraćanju poštenja i pravde u hrvatsko društvo.

Ostavi komentar