Klara Šćuka – predsjednica Županijske organizacije HSS-a Brodsko-posavske županije

Objavio 15. prosinca 2021. Nekategorizirano Nema komentara

U utorak, 14. prosinca na Izbornoj skupštini ŽO HSS-a Brodsko-posavske županije za predsjednicu je izabrana Klara Šćuka, novoizabrani potpredsjednici su Davor Vlaović i Mijo Uremović.

Klara Šćuka je svim članovima i simpatizerima HSS-a poručila:

„Živimo u vremenu  velike podijeljenosti u hrvatskom društvu: podijeljeni smo na zaposlene i nezaposlene, iseljene i one koji žele ostati, na poziciju i opoziciju, na one koji će imati pun blagdanski stol i one koji će i na Božić biti gladni, u posljednje vrijeme  dijelimo se na one koji su za cijepljenje i one koji to ne žele učiniti. Hrvatska seljačka stranka nikada u povijesti nije dijelila narod, uvijek je okupljala oko zajedničke ideje pravde i čovječnosti. Hrvatska seljačka stranka je stranka čovjeka koji želi ponosno živjeti i raditi tamo gdje su živjeli njegovi djedovi, a mi Slavonci najbolje znamo što znači raseljavanje i useljavanje, što znače migracije. Migracije su danas postale  način na koji mladi ljudi izražavaju bunt protiv korupcije, nepotizma i društvenog raslojavanja. Zato pozivam sve istinske radićevce i HSS-ovce da ne odustaju nego da aktiviraju i onaj posljednji atom šokačkog inata i usmjere ga prema radu za opće dobro i za smanjivanje općeprisutne društvene nepravde. Ako ujedinimo naš bunt,  sva naša pojedinačna društvena djelovanja u jednu rijeku  pozitive imati ćemo dovoljno snage za pokrenuti elektranu koja će osvijetliti Slavoniju.

HSS-ovci probudimo se i recimo mi smo ZA , protiv smo podjela, a tako nas usmjerava i naš slogan : Vjera u Boga i seljačka sloga!“

Ostavi komentar