Spas u zadnji čas, glas za HSS-SU za vas

Objavio 7. svibnja 2021. Nekategorizirano Nema komentara

U petak, 7. svibnja predstavljena je lista kandidata HSS-a i SU za Općinsko vijeće općine Gornja Vrba. Listu je predstavio predsjednik OO HSS-a Đuro Štefančić, a listu čine :

1. Đuro Jurić-Katušić; 2. Pejo Vuleta   3. Josipa Vekić  4. Ana Štefančić  5. Dragica Martinović 6. Šimo Borevković 7. Ivan Nađ   8. Josip Pudić 9. Mato Grgić 10. Mira Rakić  11. Marija Vuleta 12. Marija Borevković 13. Filip Štefančić

Nositelj liste Đuro Jurić Katušić istaknuo je važnost HSS-a, kao stranke koja je uvijek bila stranka običnog čovjeka koji treba pristojno živjeti od svoga rada i kojemu nije nevažno kako se upravlja javnim dobrom i proračunskim novcem. Rekao je da će se zalagati za transparentno donošenje odluka u općini Gornja Vrba i da će svako podržavanje ili osporavanje prijedloga biti prethodno raspravljen na tijelima Stranke jer se samo tako mogu donositi odluke u ime svih građana.

U ime Županijske organizacije HSS-a prisutnima se obratio Davor Vlaović istaknuvši važnost jedinstva jer da je bilo zajedništva između Općine , grada Broda i Županije  prilikom odlučivanja o izgradnji kanalizacijske mreže i kanalizacijskog sustava u Gornjoj Vrbi isti bi odano bio u funkciji.

Stjepan Rakitić, predsjednik Stranke umirovljenika istaknuo je problem nedostupnosti pravne pomoći za umirovljenike i rekao kako će se predstavnici umirovljenika zalagati za organizaciju iste.

Na kraju predstavljanja liste i izlaganja prisutnih svima se na dolasku zahvalio Đuro Štefančić, a mi im želimo uspjeh na izborima.

Ostavi komentar