HSS ide dalje

Objavio 26. prosinca 2020. Nekategorizirano Nema komentara

Teška, turbulentna i po mnogim sastavnicama izazovna 2020. je iza nas, u kontekstu HSS-a, baš kako i socijalnog preživljavanja u Hrvatskoj reći ćemo ne ponovila se.

Neki zlonamjerni su osporavali legalnost Izborne skupštine i izabranih  tijela HSS-a, nisu bili u pravu-  Hrvatska seljačka stranka je dobila potvrdu da su sve odluke, sve sjednice Glavnog odbra i Glavna izborna skupština pravovaljani i legitimni

Mnogi  pokušavaju još od vremena predsjednika  Drage Stipca umanjiti vrijednost HSS-a i maknuti HSS s hrvatske političke scene, pokušaj prodaje i uništenja HSS-a nije prošao niti za vrijeme povijesnog pokušaja  rušenja HSS-a iznutra od strane Jože Friščića i Bože Pankretića  (odrekli su se ZERP-a i HSS-u oduzeli povjerenja naroda da bi se dodvorili vlasti), nije uspjelo baš kao i posljednji pokušaj osporavanja legalnosti Glavne izborne  skupštine održane 30.7.2020.

Nažalost iz svakog pokušaja destrukcije od strane pojedinaca, kojima je osobni interes na prvom mjestu, HSS je slabiji.

Ne dopustimo im! HSS je jedan! HSS je stranka svih nas!

Krešo Beljak je samo jedan od predsjednika HSS-a, predsjednik s vrlinama i manama baš kao svaki od nas. Da je HSS u vlasti na državnoj razini, danas bi oni koji ga osporavaju bili prvi u redu do predsjednika i pokušavali ključem HSS-a otključavati vrata ministarstava.

Nismo u vlasti, oni su prvi koji se žele dodvoriti vladajućima radeći destrukcije  u HSS-u ne bi li na taj način dobili mrvice koje padaju s gospodareva stola.

Pozivamo vas da ostanete, da ostanemo, HSS-ovci koji će graditi i koji su spremni raditi za opće, a ne osobno dobro.

Rješenje Ministarstva uprave, kojim se dokazuje pravovaljanost rada vodstva HSS-a je u nastavku:

Vjera u Bog  i seljačka sloga!

Ostavi komentar