Očitovanje Županijske organizacije HSS-a Brodsko-posavske županije

Objavio 23. siječnja 2020. Nekategorizirano Nema komentara

Županijska organizacija HSS-a Brodsko-posavske županije i njeni članovi znaju kako baš danas kada se Hrvatska nalazi u teškoj gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj prilici treba inicirati promjene, a temelje promjena pronaći u svevremenskom nauku braće Radić koji HSS baštini, počivajući na međusobnom uvažavanju, pravičnosti, hrvatskom integritetu, kršćanskoj solidarnosti, socijalnoj pravdi, slobodi. Zato želimo graditi još jači i bolji HSS koji će služiti građanima.
U kontekstu navedenog, a na inicijativu 5 načelnika i zamjenika načelnika općina (HSS-a) s područja BPŽ, osobnu tweet izjavu Kreše Beljaka smatramo neprimjerenom jer nije u skladu s tradicijskim vrijednostima koje baštinimo te se od iste ograđujemo jer nije i ne može biti stav Stranke.
Zato Županijska organizacija HSS- a Brodsko-posavske županije još jednom poziva na zajedništvo, uvažavanje i kršćansku solidarnost sve svoje članove da zajedno HSS-ovim politikama sudjeluju u izgradnji bolje i pravednije Hrvatske sa jakim i stabilnim HSS-om.

Ostavi komentar