Volite li svoju unučad?

Objavio 24. studenoga 2019. Nekategorizirano Nema komentara

Želite li da vaša djeca, da vaša unučad žive u budućnosti ili ćete ih stalno vraćati u prošlost i na svakim izborima iznova pokapati njihovu budućnost!
Ako svojoj unučadi želite društvo jednakih mogućnosti, mogućnost napredovanja bez stranačke iskaznice ako im želite dobro i ako ih volite, kao što deklarativno govorite svaki puta kada vas posjete je i oni vas vole i mada poneka ne govore trebaju vašu potporu i podršku.
Zato nemate pravo svojim glasom na izborima vraćati ih u prošlost samo zato jer je pripadnik neke stranke imao privilegiju živjeti u vremenu u kojem se Jugoslavija i cijeli istočno-europski blok raspadao.
Pitajte svoje unuke što oni žele, žele li homofobno društvo koje će poticati razlike među ljudima, zagovarati i podržavati krupni kapital u kojem će vaši unuci biti samo brojevi na pokretnim trakama. Žele li oni, vaši unuci, društvo u kojem će biti prostora samo za sinove i unuke onih koji su devedesetih u privatizaciji pokrali Hrvatsku, a od vaše unučadi će znanje , njihovu inteligenciju kupovati milostinjom.
Želite li dobro svojoj djeci pitajte ih što oni žele, što misle i uvažite to mišljenje, a vi ste dovoljno mudri i imate dovoljno životnog iskustva prepoznati ljude koji Hrvatskoj, svim građanima, ne pojedincima mogu osigurati budućnost.

Ostavi komentar