Osnovan Klub seniora HSS-a

Objavio 10. studenoga 2018. Nekategorizirano Nema komentara

Vjerujemo u hrvatsku mladost koja mora pokazati odlučnost, hrabrost i samouvjerenost, mladost koja neće dizati ruke i spuštati glavu kod podržavanja politika koje su Hrvatsku povele na put odumiranja. Hrvatska seljačka stranka nikada nije zastupala male interesne skupine, političku klijentelu. HSS-u je u interesu bio i ostao čovjek koji živi, radi i odgaja obitelj na hrvatskom tlu. To su Samo neke od poruka koje su se mogle čuti na Osnivačkoj skupštini Kluba seniora HSS-a održanoj u subotu, 10.studenog u Zagrebu.
Za predsjednicu Kluba seniora izabrana je Marija Ledinski Anić koja je okupila članove Stranke starije od 65 godina koji žele aktivno sudjelovati u kreiranju HSS-ovih politika jer politički razvoj preduvjet je gospodarskog razvoja čega su seniori itekako svjesni.
Na Skupštini su izabrani delegati koji će predstavljati seniore na Glavnoj skupštini HSS-a , a među njima je i dvoje brodskih HSS-ovaca Ana Glivetić i Antun Pospišil.
Gost Skupštine bio je potpredsjednik HSS-a Davor Vlaović koji je istaknuo važnost svih dobnih skupina u kreiranju HSS-ovi politika jer stranka u kojoj su aktivni mladi, žene, hrvatski branitelji i seniori može reći da je obiteljska stranka i da za svakog člana obitelji ima rezervirano mjesto za obiteljskim stolom, ali i politike koje će svim članovima te obitelji osigurati život dostojan čovjeka.

1. Vlaović1_Seniori1.skupština1.Pospišil1.LedinskiWhatsApp Image 2018-11-10 at 13.36.22(2)WhatsApp Image 2018-11-10 at 13.36.23WhatsApp Image 2018-11-10 at 13.36.23(3)

Ostavi komentar