HSS traži – savjetnici vratite novac !

Objavio 4. svibnja 2018. Nekategorizirano Nema komentara

Hrvatska javnost nije primijetila da Povjerenstvo za fiskalnu politiku postoji, nisu dali niti jednu primjedbu niti preporuku, uloga im je praćenje fiskalnih politika i upravljanje javnim novcem. NISU IMALI PRIMJEDABA.
Nisu se očitovali o utjecaju pada industrijske proizvodnje na fiskalne pokazatelje, biti će ih puno a vidimo da reakcija Vlade RH nema ili su mlake i općenite. Najavljuju se daljnji pad. To su simptomi loših gospodarskih kretanja. Gasiti će se radna mjesta što za posljedicu ne može imati rast BDP-a i rast plaća. Uljanik, Petrokemija , Đuro Đaković manje proizvode! POVJERENSTVO, kojemu je zadatak savjetovati , ŠUTI!
Banke pozitivno posluju i iskazuju velike dobiti, a sudovi su rekli kako su banke nezakonito naplaćivale kamate. povjerenstvo nekoga štiti ! Koga štiti? Građani su i dalje u blokadama.
Lex Agrokor polako , ali sigurno Agrokor vodi u stečaj, a najlošije će proći opet hrvatski proizvođači i mali dobavljači – to HSS-u smeta. Financijskom sustavu Hrvatske prijeti slom. Povjerenstvo ne reagira. Nisu reagirali niti kod netransparentnih Agrokorovih financijskih izvješća.
Nije im smetalo što su isplaćeni savjetnici novcem proizvođača. Kada će i hoće li Povjerenstvo reagirati?
Hoće li konzultanti, ukoliko ne dođe do nagodbe , vratiti novac?
Kuda ide hrvatsko gospodarstvo – nastavlja propadati, donositelji odluka zanemaruju proizvodnju i proizvođače

HSS traži da Agrokorovi savjetnici vrate novac

0

Ostavi komentar