Željka Čorak nova predsjednica OO HSS-a Oriovac

Objavio 17. veljače 2018. Nekategorizirano Nema komentara

Napredne ideje u hrvatskom društvu uvijek su dolazile iz Hrvatske seljačka stranke uvijek, tako je i danas uz konstataciju ne padaju na plodno tlo. Rečeno je na Izbornoj skupštini Općinske organizacije HSS-a Oriovac na kojoj je za predsjednicu izabrana Željka Čorak, a održana je u Radovanju 16.veljače.
„HSS, kao politička opcija je moj odabir jer spaja tradiciju, kulturu i vizionarstvo koje traje 113 godina. Društvo koje vode pojedinačni osobni interesi nazaduje, Hrvatska nazaduje, teško mi je to promatrati s distance i prepustiti stihiji. Spremna sam raditi za interes svih građana naše općine, kroz svoju ulogu zamjenice načelnika mogu, zajedno s načelnikom Pavetićem koji mi je velika podrška, mogu utjecati na poboljšanje kvalitete života svih građana općine Oriovac. Posebno me raduje što je HSS stranka koju danas biraju mladi, zreli i ljudi sa životnim iskustvom zato vas molim i očekujem pomoć i podršku,“ jedna lasta ne čini proljeće¨“, tako niti pojedinac ne može sam promijeniti društvo, želimo li da nam mladi ostanu u Hrvatskoj moramo biti tim.“ kazala je Željka Čorak u svom obraćanju Skupštini OO HSS-a nakon izbora za predsjednicu.
Oriovčani su složni u jednom izbori za mjesne odbore koji slijede nisu nevažni jer razvoj ovisi o interesu i volji izabranih, sva naselja općine treba ravnomjerno razvijati. Događa se da u Županijskoj skupštini Kobašani dižu ruku protiv projekata koji bi razvijali Kobaš kao što je cesta Kobaš-Bebrina ili vodovod za stanovnike Orljavske ulice u Slavonskom Kobašu , baš kako i kada se glasa o projektu sportske dvorane u Oriovcu. To su pojedinci kojima je osobni interes prioritet za razliku od HSS-ovaca koji su svjesni da samo jako, moderno i stabilno društvo može rezultirati zadovoljnim pojedincem i zato u javnom djelovanju na prvo mjesto stavljaju interes društvene zajednice.
Gosti na Skupštini bili su Davor Vlaović, potpredsjednik Stranke i saborski zastupnik HSS-a, Klara Šćuka predsjednica ŽO Hrvatsko srce i Ana Rečić, bagajnica ŽO HSS-a.
Vlaović je članove Skupštine i goste upoznao sa smjernicama i načelima HSS-a koji će biti platforma za političke suradnje i dogovore s drugim strankama te o aktivnostima u Hrvatskom saboru i aktualnim politikama.

020104030605070801101009

Ostavi komentar