Trgovanje povjerenjem građana našlo je plodno tlo i u Brodsko-posavskoj županiji.

Objavio 24. lipnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

Stranka (HSLS) čiji županijski odbor ima osam članova, a niti članova nema puno više, koja potpiše predizborni koalicijski sporazum  s jednom grupacijom stranaka i proda se drugoj, odlučuje o organizaciji života u Brodsko-posavskoj županiji, u HSS-u to smatramo nedopustivim, čistom političkom trgovinom i prevarom birača.

Za nas je to prevara HSS-a, SDP-a, HSU-a, HL i NS-reformista na čijoj je listi HSLS u imenu Ružice Vidaković izašao na izbore, za nas je to prevara birača. Ružica Vidaković  i HSLS je tim potezom pokazao kako je klijentelizam i osobni interes pojedinca iznad brige za opće, javno dobro, prevladalo. Prevladalo je htjenje za osobnom afirmacijom u ulozi direktorice Turističke zajednice Brodsko-posavske županije, napredovanje zeta u poreznoj upravi i mjesto ravnateljice Ekonomske škole Slavonski Brod.

HSS prihvaća političku kohabitaciju i podržava predsjednika Županijske skupštine iz redova stranaka HSS-SDP-HSU-HL-HSLS-NS-reformisti , Nezavisna lista Mirko Duspara i  Most nezavisnih lista koji su ukupno dobili povjerenje 26.824 građana Brodsko-posavske županije.  Koalicija HDZ-HDSSB-HSP-HKS-SU je dobila povjerenje ukupno 24.419 glasača.

HSS će podržati Mirka Dusparu za predsjednika Županijske skupštine jer tako će biti uvažena volja svih građana koji su izašli na izbore 21.svibnja 2017. HSS želi da Brodsko-posavska županija konačno krene prema gospodarskom oporavku, građani županije  trebaju pošteniju i bolju vlast, koja je moguća uvažavanjem volje većine. Sama Ružica Vidaković , prije trgovine, je predložila Mirka Dusparu za predsjednika županijske skupštine, i nakon toga zabravila na savjest.

Suradnja izvršne i zakonodavne vlasti, ako su prioritet građane, a  ne partikularni interes pojedinca, zajedničko kreiranje županijskog proračuna koji će uvažiti svako naselje, općinu i grad je moguće. To treba htjeti.

HDZ ojačan Ružicom Vidaković , HSLS-om upravo to ne želi. Samovolja i osobni interes pljuvanje je građanima u lice.

Juda je prodao Isusa za 30 srebrnjaka, koja je cijena današnjeg Jude ?

Stjepan Radić  20.lipnja 1928. nije prodao i iznevjerio hrvatski narod, otišao je u Beograd znajući da će biti ubijen. HSS nema cijenu, jedini kojima HSS podnosi račun su hrvatski građani poručujemo svima koji to mogu čuti.

Ostavi komentar