POTPISAN POSLIJEIZBORNI SPORAZUM HSS- i MOST-a u OPĆINI ORIOVAC

Objavio 29. svibnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

Sporazum o  poslijeizbornoj suradnji  i o zajedničkom upravljanju općinom Oriovac danas su potpisali predstavnik Općinskog odbora Hrvatske seljačke stranke Oriovac Antun Pavetić i Predstavnik MOST-a Nezavisnih lista Oriovac Matija Jošić , mag.phil.et.univ.bacc.relig.

Potpisnici ovog Sporazuma utvrdili su postojanje interesa i potreba stvaranja čvrstih temelja partnerstva na razini općine Oriovac , a u cilju gospodarskog , kulturnog i socijalnog napretka općine Oriovac.

Sporazum je potpisan u cilju dugoročne i uspješne suradnje u općini Oriovac , kojim je utvrđeno  da zajedno mogu pridonijeti demokratskom jačanju lokalne samouprave kao temelja svakog demokratskog društva te zajedničkim radom potaknuti boljitak svih građana općine Oriovac.

Zajednički interes  HSS-a i Mosta su svi građani koji žive u općini Oriovac i Republici Hrvatskoj, nama privilegiranih niti onih prema kojima se kroje hrvatski zakoni. Interes je svaki čovjek koji  treba ostati živjeti u slavonskom ruralnom prostru i može preživjeti od vlastitog rada.

ori1ori2

Ostavi komentar