Izborna utrka je krenula- hvala građanima na podršci

Objavio 4. svibnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

Kolalicija stranaka HSS-SDP-HSU-HSLS-HL-NS-reformisti predala je kandidature za župana  i članove Županijske skupštine  Brodsko-posavske županije  kao i kandidate za župana Davora Vlaovića (HSS) i njegove zamjenike Stribora Valntu (SDP) i Milana Matešu (SDP).

Stribor Valenta , koji je zbog saborskih obveza kandidata za župana i nositelja zajedničke koalicijske liste Davora Vlaovića, u pratnji Klare Šćuka (HSS), Ružice Vidaković (HSLS)  i Mate Klarića (SSB) predao kandidature za Lokalne izbore  2017.  Nakon predaje  kandidacijskih lista Valenta je rekao : „ Predali smo kandidacijske list za kandidature , zadovoljni smo podrškom građana koju smo dobili  za mogućnost podnošenja kandidature za župana i zamjenike. Podrška  građana koji su nam dali, koji će izaći na izbore i za župana izabrati Davora Vlaovića, daje nam vjetar u leđa jer  5002 je značajna podrška  ali i obveza da ih ne smijemo iznevjeriti. Zato obećavam pobjedu na izborima 21. svibnja. Hvala za svaki potpis.“

Još jednom zahvaljujemo svim građanima koji su potpisali kandidature za župana i zamjenike Koalicije stranaka HSS-SDP-HSU-HL-HN-reformisti- HSS-nezavisna lista.

HVALA !

IZAĐIMO NA IZBORE I IZBERIMO OVU KOALICIJU !

Ostavi komentar