Limači i Limačići u Brodskom Stupniku

Objavio 30. travnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

Udruga ŠD Brodski Stupnik-Stari Slatinik organizirala je u subotu, 29.travnja Dječji nogometni turnir u kategorijama Limači i Limačićikkoji je sastavni dio projekta „Svi smo MI partneri“, programa LokoVez kojeg su raspisale Zaklada Slagalica iz Osijeka i Zaklade Zamah iz Zagreba.

Pokretač i inicijator projekta je LAG Posavina i njen direktor Goran Jelinić, koji su prepoznali potrebu aktivnog organiziranja mladih i najmlađih kroz projekte kojima stvaraju osjećaj za pripadnost lokalnoj zajednici i radu za opće, javno dobro . Goran Jelinić je i kandidat za načelnika općine Brodski Stupnik koji će svoja iskustva iz rada u LAG-u prenijeti u općinu kako bi pokrenuo procese oživljavanja lokalne poduzetničke inicijative i na taj način pomogao mladim ljudima da ostaju u općini u kojoj odrastali i zajednički grade pravednije društvo.

Potporu Jeliniću dali su saborski zastupnik Davor Vlaović (HSS) , aktualni načelnik općine Brodski Stupnik Petar Lovinčić, načelnik općine Oriovac Antun Pavetić (HSS), kandidat za načelnika općine Rešeteari  Marko Sivonjić (HSS) i Klara Šćuka (HSS) pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb  u BPŽ . Gostima su Koji su mladih članovi Udruge ŠD Brodsko-Stupnik-Stari Slatinik  prezentiraloi dosadašnji rad Udruge , među kojima je i uređenje prostora za mlade na  nogometnom igralištu, kao i planove za budućnost.

Davor Vlaović najuspješnijoj ekipi nogometaša na Turniru uručio je dvije nogometne lopte koje im trebaju biti poticaj za daljnji rad i natjecanje u svim sferama života. Poticaj da u svemu što rade trebaju težiti izvrsnosti.

 

Ostavi komentar