Okučani su općina s posebnim statusom

Objavio 5. travnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

Čelnik okučanskog HSS-a  Mario Bokulić i SDP-a Borislav Ojdanić,  slijedom županijskih organizacija,  potpisali su Sporazum o međusobnoj suradnji na Lokalnim izborima 2017 u općini Okučani za načelnika i Općinsko vijeće Okučani.

Kandidat za načelnika je HSS-ovac Mario Bokulić, dr.vet.med, a za zamjenika načelnika  Borislav Ojdanić (SDP).

Bokulić je predstavio okvirni program Koalicije rekavši: „ Kandidati na listi moraju biti iz svih šest općinskih naselja, žene neće biti zapostavljene, u Okučanima  žive stanovnici koji su rođeni u 130 različitih župa iz Vojvodine, Bosne i Hercegovine, različitih područja RH , domicilni Hrvati i domicilni Srbi. Svi mi zaslužujem  život dostojan čovjeka u Okučanima, primjeren 2017. godini i 21. stoljeću. Okučani su hrvatski brend , na žalost taj status smo stekli u Domovinskom ratu, kojeg moramo znati iskoristiti i promovirati na zadovoljstvo svih stanovnika Općine.

„Ovu koaliciju je povezao zajednički interes općini koja je zapuštena, koju stanovnici napuštaju vratiti u život „ riječi su Bore Ojdanića budućeg zamjenika načelnika

Prisutnima su se obratili Davor Vlaović i  Stribor Valenta koji su se složili kako Koalicija HSS-SDP u Okučanima čini pobjednički tim kao i u Brodsko-posavskoj županiji.

„Županija smo koja je na posljednjem mjestu po gospodarskim pokazateljima, najvećim iseljavanjem stanovnika , više umrlih nego rođenih, sve više je praznih kuća. Cijele obitelji nestaju.  Zajedno takvo stanje možemo  promijeniti“ rekao je kandidat za župana Vlaović

 

Ostavi komentar