Ivan Stojšić- HSS-ov kandidat za načelnika općine Velika Kopanica

Objavio 25. siječnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

U utorak, 24.siječnja Organizacija mladih HSS-a  Velika Kopanica organizirala je zimsko predavanje za poljoprivrednika, baš kako se to radio u Radićevo vrijeme, Radićeva politika je bila da samo educiran i obrazovan poljoprivrednik, građanin, radnik može doprinijeti sveukupnom boljitku države i nacije.

Toga su svjesni i u Velikoj Kopanici gdje su organizirali predavanje za mlade poljoprivrednike pod nazivom „ Kako do EU sredstava namijenjenih ruralnom razvoju“

Predavanje je organizirano u suradnji  s CTR-om, a predavačica je bila Monika Jagodić.

Nakon predavanja mladi su održali radni sastanak na kojem su analizirali aktualnu gospodarsku, socijalnu  i političku situaciju u Općini  i donijeli zaključak da općina Velika Kopanica treba promjene.

Mladi HSS-a spremni su preuzeti odgovornost i povesti općinu o pravom smjeru. Građani, stanovnici Velike Kopanice zaslužuju život čovjeka 21. stoljeće, a to znači uređene prometnice, društvene prostore, izgrađene mrtvačnice u svim naseljima, organiziran društveni život za mlade.

Ivan Stojšić mladi fakultetski obrazovani elektrotehničar vratio se u Kopanicu, radi na svom OPG-u i spreman je preuzeti odgovornost za vođenje Općine jer kaže jedino HSS ima viziju , zna kako razmišlja Slavonac koji živi sa svojom plodnom zemljo  i vlastitim radom osigurava život sebi , svojoj obitelji i hranu hrvatskim građanima.

Ostavi komentar