Slavoncima vratiti Slavoniju – poručuju brodsko-posavski HSS-ovci!

Objavio 10. siječnja 2017. Nekategorizirano Nema komentara

Županijska organizacija HSS-a održala je redovitu sjednicu Odbora čija je glavna tema bila priprema za lokalne izbore u svibnju 2017.

Izbori su vrijeme u kojem građani ocjenjuju ( zaokruživanjem stranke ili pojedinca) dosadašnji rad političara. Potvrđivanje mandata je jedina pozitivna ocjena koju mogu dobiti samo izvrsni i oni kojima je prioritet bio građanin, čovjek i opće dobro.

Građani od svojih načelnika i gradonačelnika i župana očekuju poboljšanje gospodarskih i socijalnih uvjeta življenja.  Žele 21. stoljeću primjerenu razinu obrazovanja, dostupne vrtiće i sportska igrališta, društvene domove koji ponovo postaju mjesta društvenih događanja,  uređena groblja i nogostupa. Svaki građanin želi biti dio globaliziranog svijeta,  s dostupnim brzim internetom, telefonom i kanalizacijom i vodovodom,  biti građanin civilizirane Europe neovisno živi li u Glogovici, Poljancima, Smrtiću ili Slavonskom Brodu .

Gospodarski  i socijalno najrazvijenije općine su one koje vode HSS-ovi načelnici zaključeno je na Odboru zato je važno da baš svaka općina ima HSS-ovog kandidata jer izbori su i ocjena onih koji do sada nisu dobro vodili općine i tu je prilika HSS-ovim kandidatima kojima je glavna paradigma već 113 godina : svi hrvatski  građani  trebaju živjeti , obrazovati  se i napredovati  u svojoj Hrvatskoj od svoga rada.

Na sjednici su uručeno  30-setak novih članske iskaznica HSS-a, onima koji politiku HSS-a prepoznaju kao svoj put razvoja Hrvatske.

Ostavi komentar