U Garčinu pomlađeni HSS ide dalje

Objavio 5. prosinca 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Kraj godine je vrijeme održavanja redovitih godišnjih skupština ogranaka, općinskih i županijskih organizacija HSS-a. Garčin je općina u kojoj je HSS uvijek imao jake ljude koji su znali voditi narod još iz  Radićevog vremena, a svakako do sada najpoznatiji  garčinski HSS-ovci   su Stjepan  Klaić i Stjepan Balentović , nekadašnji  narodni poslanici koji su znali braniti interes Slavonije i svoga kraja.

U Sapcima je 28.12.16. održana Izbora skupština OO HSS-a Garčin na kojoj je izabrano novo vodstvo.  Novi predsjednik OO je Marko Barić, otac, suprug, sin, magistar prava, mlada osoba koja voli svoje selo i svoju Općinu. Potpredsjednici su Tomislav Ferić, agronom i profesor u SŠ MAR i Ivan Sudić, čovjek koji je devedesetih obnavljao HSS.

Mladi garčinski  HSS-ovci su odlučili leći DA i  aktivno sudjelovati u životu svoje općine , mijenjati općinu na bolje  kandidirati se na lokalnim izborima i preuzeti vođenje općine.

HSS-ov kandidat za načelnika je Marko Barić

Mladima Garčincima su podršku dali potpredsjednik HSS-a, predsjednik ŽO HSS-a i saborski zastupnik Davor Vlaović, predsjednica Hrvatskog srca ŽO Klara Šćuka i predsjednica Organizacije mladih BPŽ Ana Rečić.

Ostavi komentar