Programska skupština HSS-a OO Oriovac

Objavio 10. studenoga 2016. Nekategorizirano Nema komentara

U utorak, 08.11. u Radovanju je održana redovna Programska skupština OO HSS-a Oriovac na kojoj je podneseno izvješće o radu u prethodnoj godini i podržana programska platforma za 2017.

Oriovački HSS-ovci znaju da je Općina Oriovac koju vodi HSS-ov načelnik  gospodarski, infrastrukturno, socijalno i društveno vrlo uspješna općina iz koje stanovništvo ne iseljava , ali znaju kako se uvijek može i treba bolje i više , znaju da mogu.

Godina koja slijedi je važna za sve lokalne uprave , a iz Oriovca poručuju kako će i dalje raditi u interesu svih građana i svakog naselja u Općini.

Gosti skupštine bili su  Davor Vlaović, potpredsjednik i saborski zastupnik  HSS-a , Klara Šćuka, potpredsjednica ŽO HSS-a  i Ana Rečić, članica Glavnog odbora HSS-a

Vlaović je u svom obraćanju govorio o odnosu HSS-a prema predloženim politikama nove Vlade RH koje bi trebale biti u interesu građana , ali na žalost to nisu.

„Moje poslanje i moj interes u Saboru su građani Hrvatske i posebno gospodarski, socijalno i infrastrukturno devastirane Slavonije. Vladajući moraju znati da je Slavonija uvijek branila gospodarski jaku Europu i razvijeni dio Hrvatske ,to vladajući moraju priznati i vratiti Slavoniji kroz ulaganje u nova radna mjesta barem dio onoga što je Slavonija dala kroz svoju dugu graničarsku povijest.“ zaključio je Vlaović.

Ostavi komentar