U Babinoj Gredi skup Narodne koalicije, Krešo Beljak uvjeren u pobjedu

Objavio 3. rujna 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Na predizbornom skupu Narodne koalicije u subotu u Babinoj Gredi  predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je kako HSS nije u Narodnu koaliciju ušao radi fotelja i nečistog srca već zato što su u toj stranci sigurni da u SDP-u i HNS-u imaju prave i istinske partnere.

“Ušli smo zato što znamo da je ova opcija, velika hrvatska narodna koalicija jedina opcija koja Hrvatsku može usmjeriti prema pravom smjeru“, kazao je Beljak.

Komentirajući jamstva čije ispunjenje traži Most od SDP-a i HDZ-a kao preduvjet za poslijeizborne pregovore, Beljak je reako kako ga ona podsjećaju na priču o vilenjacima, te da je Božo Petrovvilenjak.

Božo Petrov je vilenjak. Doista mi je drag taj dečko, ali on nema pojma o politici. Nadam se da hrvatski birači neće dopustiti raznorazne ultimatume i ucjene i da neće dati da mercedes vozi dijete koje nema vozački“, kazao je Beljak.

Dodao je kako je Petrov zadnjih deset mjeseci sve pokazao “svojim urbi et orbi obraćanjima cijelom narodu, s bombastičnim najavama izjava koje nikada nismo čuli niti vidjeli,  kao i obećanjem da neće koalirati ni s kim pa je doveo na vlast Karamarka i HDZ“.

Čelnici Narodne koalicije prijepodne su boravili u Vukovaru, a tom prigodom predsjednik HSS-a Kreššo Beljak zajedno je s predstavnicima Narodne koalicije položio vijence i zapalio svijeće na Memorijalnom groblju u Vukovaru.

Na predizbornom skupu u Babinoj Gradi govorio je i prvi na listi Narodne koalicije u V. izbornoj jedinici, požeški gradonačelnik Zdravko Ronko te 12. na listi, načelnik Babine Grede Josip Krnić.

Na skupu je bio i HSS-ov tim iz Brodsko-posavske županije, Davor Vlaović, potpredsjednik HSS-a i 2. na listi Narodne koalicije za V. Izbornu jedinicu, Klara Šćuka, članica Glavonog odbora HSS-a i predsjednica Hrvatskog srca Brodsko-posavske županije i Ana Rečić, predsjednica Organizacije mladih Brodsko-posavske županije.

FOTO: Marina Načinović Fawcett

Ostavi komentar