HSS-ov tim u Rešetarima i Starom Petrovom Selu

Objavio 2. rujna 2016. Nekategorizirano Nema komentara

U Rešetarima je održano predstavljanje kandidata  Narodne koalicije za V. izbornu jedinicu. Tom prigodom predstavili su se i nazočnima obratili nositelj liste  Zdravko Ronko (SDP), Davor Vlaović (HSS) saborski zastupnik u prošlom sazivu Sabora, drugi na listi Davor Vlaović. Treća na izbornoj listi je Marta Luc-Polanc (SDP) i peti na  listi, gradonačelnik grada Nova Gradiška Vinko Grgić.

Uvodni govor održao je načelnik općine Rešetari Zlatko Aga (HSLS) posebno naglašavajući odličnu suradnju sa bivšim ministrima iz SDP-ove Vlade, na mnogim projektima koji su pokrenuti u općini. Dao je izravnu potporu Narodnoj koaliciji i HSS-ovom kandidatu Davoru Vlaoviću s kojim je oduvijek imao odličnu suradnju, posebno dok je Vlaović obnašao funkciju dožupana Brodsko-posavske županije.

Kandidati su govorili o programima Narodne koalicije, a posebno su se  dotaknuli gospodarstva, zapošljavanja. Poseban naglasak na domaće proizvođače i poljoprivrednike kao i o pokretanju inicijative za ostvarenje nacionalne mirovine za sve one koji napune 65 godina bez obzira na staž,  stavio je Davor Vlaović, ponovo naglašavajući kako će HSS spremno prihvatiti izazov i odgovornost te preuzeti resor poljoprivrede. „Ministar poljoprivrede sigurno će doći s područja Slavonije i Baranje, a nakon kada dođe vrijeme doznat ćemo o kome se radi“- dodao je Vlaović.

Nakon predstavljanja u Rešetarima, Davor Vlaović s timom bio je gost u općini Staro Petrovo Selo i načelnika Željka Kočijaševića ( HSS). Nazočnima je predstavljen Program za poljoprivredu i ruralni razvoj, a nakon službenog dijela, nazočni su imali prigodu razgovarati sa Vlaovićem i postaviti mu brojna pitanja.

 

Ostavi komentar