Mladi HSS-a u izgradnji boljeg i humanijeg društva

Objavio 25. ožujka 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Vrijeme Korizme za mlade HSS-ovce ove godine je značilo odricanje sa punom svrhom. Naime, mladi su odlučili dati svoj doprinos u promicanju humanosti i odrekavši se konzumiranja slatkiša tijekom korizmenog vremena pokore, prikuplili su znatnu količinu slastica. Odlučili su  darivati mlade koji nemaju sreću živjeti u sretnim i zadovoljnim obiteljima, onima koji žive u socijalnim ustanovama i potrebni su im toplina i suosjećanje.

Slatkiše kojih su se odrekli, mladi su na Veliki četvrtak darivali djeci koja stanuju u „Kući sretnih ciglica„ u Slavonskom Brodu i tom gestom im poručili kako smo jedni drugima potrebni u zajedništvu sa ciljem  izgradnje boljeg i humanijeg društva.

“Kuću sretnih ciglica” posjetili su Ana Rečić, predsjednica OM HSS-a Brodsko-posavske županije, Stjepan Kovačević i Ivan Stojšić  iz Velike Kopanice te Vitomir Cvitković iz Vrhovine.

Podršku mladima dali su Davor Vlaović, potpredsjednik HSS-a i predsjednik ŽO HSS-a i Klara Šćuka predsjednica Hrvatskog srca Brodsko-posavske županije.

Ostavi komentar