Tri kandidata za čelnika HSS-a; uz Beljaka i Matića kandidirao se i aktualni predsjednik Hrg

Objavio 25. veljače 2016. Nekategorizirano Nema komentara

Hrvatska seljačka stranka krajem ožujka izabrat će predsjednika, a za tu se dužnost, uz predsjednika zagrebačkog HSS-a Nenada Matića i samoborskog gradonačelnika i potpredsjednika stranke Krešu Beljaka, u četvrtak, zadnjeg dana za kandidiranje, prijavio i aktualni predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Branko Hrg.

Službena kampanja za predsjednika HSS-a počela je danas točno u podne, kada je završilo prikupljanje potpisa za kandidacijske liste. Tko će od trojice kandidata za predsjednika HSS-a: Beljak, Hrg ili Matić u iduće četiri godine voditi HSS znat će se na Glavnoj izbornog skupštini stranke koja će se održati u Zagrebu, 19. ožujka.

Tada će se, uz predsjednika stranke, birati i glavni tajnik, pet potpredsjednika, pet biranih članova Predsjedništva, pet regionalnih predsjednika, 30 članova Glavnog odbora, Nadzorni odbor, Časni sud i Statutarno povjerenstvo. Novo vodstvo HSS-a izabrat će 788 izaslanika iz cijele Hrvatske.

Dvojica kandidata; Krešo Beljak i Nenad Matić u Brodsko-posavskoj županiji predstavit će se 1. ožujka u prostorijama ŽO HSS-a u 19.00 sati. To prigodom izložit će svoje viđenje HSS-a u budućnosti i modele putem kojih svoje ideje planiraju realizirati.

Ostavi komentar