Programsko-izvještajna skupština HSS-a Požeško-slavonske županije

Objavio 4. studenoga 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Sinoć je Požegi  održana Programska skupština organizacije HSS-a Požeško-slavonske županije. Uz domaćine, skupštini su nazočili: Predrag Livak, predsjednik  HSS Požega, Danica Toman, predsjednica Organizacije žena „Hrvatsko srce“ HSS-a Požeško-slavonske županije, Ivana Ivanika, potpredsjednica ŽO HSS Požeško-slavonske županije.  Na skupštini je predsjednik Željko Jakopović podnio Izvješće o radu, koje je jednoglasno usvojeno. Tom prigodom je pozvao sve da 8. studenog svoj glas daju HSS-u i kandidatu Davoru Vlaoviću koji se nalazi na listi 3 Domoljubne koalicije na 10. mjestu.

To isto tijekom kratkog obraćanja učinio je i Predrag Livak, predsjednik požeškog HSS-a koji je naglasio važnost izlaska na birališta jer presudan je trenutak da se dogode promjene i država krene novim smjerom.

Skupu se obratila i Klara Šćuka, dopredsjednica HSS.-a Brodsko-posavske županije, a završnu riječ imao je kandidat Davor Vlaović koji je istaknuo koliko je važno da Slavonija i HSS u Hrvatskom saboru imaju svog kandidata koji će se odlučno boriti za opstojnost i razvoj hrvatskog ruralnog prostora, posebno slavonskog sela i malih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova.

Prije Skupštine, domaćini i gosti uz kandidta Vlaovića prošetali su Požegom i vrijeme iskoristili u neformalnom razgovoru s građanima.

Ostavi komentar