OO HSS-a u Brodskom Stupniku i Novoj Kapeli bezrezervno podržavaju HSS i Davora Vlaovića!

Objavio 3. studenoga 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Zaključak sinoć održanih Programsko-izvještajnih skupština OO Brodski Stupnik i Nova Kapela je vrlo jasan.  Općinske organizacije dat će sve od sebe da birače i simpatizere HSS-a do kraja tjedna informiraju kako preferencijalnim glasom mogu dati izravnu potporu jedinom stranačkom kandidatu u V. Izbornoj jedinici Davoru Vlaoviću i time mu osigurati mjesto u hrvatskom Parlamentu.

OO HSS-a Brodski Stupnik skupštinu je održala u Starom Slatiniku gdje je članstvo dobilo upute kako time što će zaokružiti broj 10. na listi 3 Domoljubne koalicije izravno daju potporu HSS-ovom kandidatu i time glasaju i za listu i za HSS-ovog kandidata. Načelnik općine Petar Lovinčić podsjetio je na veliki doprinos Vlaovića u razvoju općine i potpori koju je dobio za realizaciju brojnih projekata te iskazao želju da nas takav kandidat izravno zastupa i u Saboru.

O veliko doprinosu u razvoju općine Nova Kapela i razvojnim projektima govorio je i HSS-ov načelnik Ivan Šmit koji je u prepunoj dvorani ponovio da je pravo vrijeme da u Sabor pošaljemo kandidata kojemu ćemo se u svakom trenutku moći obratiti i koji će time imati priliku u većoj mjeri pomoći razvoju općina i sredine iz koje dolazi.

Tijekom Skupština nazočnima su se obratili Klara Šćuka, dopredsjednica ŽO HSS-a kao i sam kandidat Davor Vlaović koji je zahvalio na potpori i još jednom ponovio kako je glas za njega izravno i glas za HSS- i njegovu opstojnost na ovim prostorima

Ostavi komentar