Izvješće sa programske skupštine OO HSS-a KAPTOL- 8. studenog ZA Davora Vlaovića i HSS!

Objavio 3. studenoga 2015. Nekategorizirano Nema komentara

U Kaptolu je održana Programska skupština Općinske organizacije HSS-a Kaptol. Uz članove  HSS-a iz kaptola i okolnih naselja skupštini su bili prisutni i gosti: Željko Jakopović, predsjednik ŽO HSS Požeško-slavonske županije i zamjenik župana, Danica Toman, predsjednica Organizacije žena „Hrvatsko srce“ HSS-a Požeško-slavonske županije. Ivana Ivanika, potpredsjednica ŽO HSS Požeško-slavonske županije i Predrag Livak, predsjednik GO HSS Požega.

Na skupštini je podneseno Izvješće o radu, koje je jednoglasno usvojeno.

Članovi HSS-a Općine Kaptol i gosti zaključili su kako moramo dati sve od sebe da ova koalicija pobijedi i da kandidat HSS-a o ovoj izbornoj jedinici, gospodin Davor Vlaović – zamjenik župana u Brodsko – posavskoj županiji, dobije dovoljan broj preferencijalnih glasova i uđe u Hrvatski Sabor i time omogućimo da Slavonija i V. Izborna jedinica, nakon dužeg vremena, imaju svog saborskog zastupnika iz redova HSS-a, koji će zastupati sve nas zajedno i omogućiti da se u Slavoniji živi onako kako to Slavonci i zaslužuju, dobro, dostojno i pravedno.

U tom smislu potrebno je do izbora odraditi edukaciju naših članova i simpatizera kako dati izravan glas našem kandidatu.

Ostavi komentar