HSS Starog Petrovog Sela uz svog kandidata Davora Vlaovića

Objavio 28. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Tijekom sinoć održane Programske skupštine, OO Starog Petrovog Sela dala je punu potporu HSS-ovom kandidatu u V. Izbornoj jedinici Davoru Vlaoviću u borbi za saborski mandat. Tom prigodom naglašeno je kako je ovo jedinstvena prigoda da HSS pokaže svoje jedinstvo i snagu, a svi HSS-ovi birači znaju kako na listi Domoljubne koalicije trebaju zaokružiti broj 10.

Željko Kočijašević, uspješni HSS-ov načelnik Općine u četvrtom mandatu, pozvao je birače Starog Petrovog Sela i pripadajućih mjesta da HSS-u i Slavoniji omoguće barem jedan saborski mandat, jer će time i same općine dobiti mogućnost da lakše realiziraju zacrtane projekte koji su nužni za opstanak ruralnih prostora.

Davor Vlaović, kandidat za saborskog zastupnika upozorio je još jednom na izumiranje ruralnih prostora, povećane migracije i odlazak mladih i obitelji. Razlog tome je katastrofalna gospodarska situacija u državi, koja je u protekle četiri godine još više potonula, a tome treba stati na kraj, dodao je Vlaović.

„Ono što trebamo graditi su vrtići, škole, prometna i komunalna infrastruktura, društveni domovi, što je preduvjet za ostanak obitelji u slavonskim selima. Treba im omogućiti da žive od svoga rada i da ostanu na svojim obiteljskim gospodarstvima. Zdušno ću se, kao saborski zastupnik zalagati za to.“- dodao je Vlaović.

Sve nazočne pozdravila je i dopredsjednica ŽO HSS-a Klara Šćuka koja je isto tako pozvala Slavoniju i HSS-ovce da glasaju za svoje, istinski slavonsko jer će time pokazati i snagu HSS-a na ovim prostorima.

 

Ostavi komentar