Sa skupova Domoljubne koalicije u Sibinju i Oriovcu HSS iskazao spremnost i odlučnost za promjene

Objavio 26. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

HSS-ovci V. izborne jedinice sinoć su bili dio predizbornog skupa koji je Domoljubna koalicija održala u Sibinju, a kasnije i u Oriovcu. U uvodnom govoru sve nazočne pozdravio je Antun Pavetić, HSS-ov načelnik Oriovca koji je jasno poručio kako je HSS kao dio Domoljubne koalicije, dio pobjedničkog tima koji će već 9. studenog Hrvatskoj dati novu budućnost. Još jednom je pozvao sve članove HSS-a, a i ostale da prefercijalnim glasom i odabirom imena Davora Vlaovića pod rednim brojem 10. na listi Domoljubne koalicije i Slavoniji daju novi smjer.

Tijekom skupa snažnim govorom i porukom obratio se i sam HSS-ov kandidat za saborskog zastupnika Davor Vlaović koji je naglasio kako su ovi izbori prilika da HSS pokaže svoju snagu, a glasovima birača iskaže jedinstvo. „Hrvatska se mora riješiti onih koji ju uništavaju, mlade i obitelji tjeraju u inozemstvo, a slavonskog seljaka bacaju na koljena. Vrijeme je da Hrvatsku vode oni koji se ne stide toga što su Hrvati, oni koji o Hrvatskoj oduvijek govore sa srcem i oni koji svojoj domovini žele dobro. Upravo zato je HSS dio pobjedničkog tima, dio Domoljubne koalicije“-dodao je Vlaović.

Skupu su se obratili kandidati na listi V. izborne jedinice. Stipo Lemešić (HRAST), Ljubica Maksimčuk (HDZ), Danijel Marušić (HDZ) koj je naglasio kako je ova Vlada na odlasku ostavila katastrofalno stanje. Skupu se na kraju obratio i Pero Ćosić (HDZ) koji je govorio  o 5 točaka Programa i konkretnim mjerama koje će nova Vlada poduzeti nakon pobjede.

Ostavi komentar