HSS općine Oriovac dao punu potporu Davoru Vlaoviću

Objavio 26. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

Tijekom vikenda održana je programska skupština HSS općine Oriovac koja je bila prigoda da se članovi informiraju o predstojećim Parlamentarnim izborima. Posebno se to odnosi na preferencijalno glasovanje, gdje su HSS-ovci upoznati što to točno znači.  Uspješni HSS-ov načelnik općine Oriovac Antun Pavetić (koji je dobio povjerenje svojih mještana i u 3.mandatu) naglasio je važnost ovih Parlamentarnih izbora te mogućnost da svaki birač, osim što će zaokružiti listu Domoljubne koalicije, ima priliku preferencijalnim glasom zaokruživši redni broj 10. (Davor Vlaović), izravno odvesti HSS-ovog kandidata u Sabor.

„Vrijeme je da pokažemo jedinstvo, ujedinimo se i pokažemo svu snagu HSS-a, podržimo našeg kandidata i omogućimo da Slavonija i V. Izborna jedinica imaju svog saborskog zastupnika“- poručio je Pavetić.

Skup je pozdravila i dopredsjednica brodsko-posavskog HSS-a Klara Šćuka dodavši kako su HSS-ovci na ovim prostorima, prema rezultatima i zastupljenosti članova u obnašanju izvršne vlasti, jedna od najjačih organizacija u Hrvatskoj.

„To nam samo govori kako je HSS na ovim prostorima stranka bez koje se ne može i na koju se može računati. Stoga izravnu podršku našem kandidatu Davoru Vlaoviću očekujem i 8. studenog, kada imamo priliku pokazati slavonsko jedinstvo i ponos“.

Nakon što je Željka Čorak, predsjednica Hrvatskog srca općine Oriovac podnijela izvješće o radu, to je učinio i Antun Pavetić ispred OO HSS-a Oriovac.

Na kraju skupa svima se obratio Davor Vlaović,  10. kandidat na listi Domoljubne koalicije za Sabor. Zahvalio se svima na dosadašnjoj potpori te iskazao spremnost zastupati interese HSS-a, ali i svakog slavonskog pojedinca u hrvatskom Parlamentu.

„ U svom dosadašnjem radu pokazali smo dosljednost i zajedništvo. Tako ćemo nastaviti i dalje. Pred nama su Parlamentarni izbori na koje smo dužni izaći i izabrati promjene, jer trenutno stanje je neizdrživo, a situacija u gospodarstvu katastrofalna. Osim što je poljoprivredu bacila na koljena, tjera i našu mladost, a to je neodopustivo. Svaki Vaš preferencijalni glas omogućit će HSS-u da dobije glas u Saboru koji će zastupati sve nas zajedno i omogućiti da Slavonija napokon „oživi“ sve svoje potencijale. Stoga očekujem Vašu potporu 8. studenog“.- dodao je Vlaović.

Skup je nastavljen uz ugodno druženje i raspravu.

Programske skupštine održale su i OO HSS-a u Bebrini i Sibinju. Sve organizacije spremno su stale uz svog kandidata Davora Vlaovića te pozvale sve birače da na listi Domoljubne koalicije zaokruže redni broj 10. i omoguće HSS-ovom kandidatu Davoru Vlaoviću da zastupa interese slavonskog ruralnog područja u Hrvatskom saboru.

 

 

 

Ostavi komentar