Domoljubna koalicija iz Vukovara poručila : “Hrvatska treba promjene”

Objavio 2. listopada 2015. Nekategorizirano Nema komentara

U Vukovaru u Sportskoj dvorani Borovo održan je programski skup Domoljubne koalicije za V. izbornu jedinicu. Predstavljanje Izbornog programa „Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+ Hrvatska” okupilo je oko tri tisuće Slavonaca.

Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije naglasio je kako je u slavonskim županijama 20 000 ljudi mlađih od 40 godina koji nemaju posao i ne znaju gdje će ga naći. Zahvalio je Karamarku što su HDZ i koalicijski partneri prihvatili cjelokupne zahtjeve Slavonije u svom programu, a to je spas OPG-a, bez kojeg nema niti spasa sela i Slavonije.

Skupu se obratio i Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije i general HV-a te pozvao je sve svoje Slavonce neka izađu na izbore. “Kao što sam 1991. godine stajao pred svoji suborcima i zajedno branio Domovinu, jamčim vam, kako će branitelji jednako srčano i sada dati sebe za pobjedu Domoljubne koalicije i izbere Karamarka za premijera“, naglasio je Tomašević i dodao kako nemamo pričuvnu domovinu već samo Hrvatsku i kako Slavonci ne žele živjeti kao sirotinja nego bogato i sretno.

Uslijedio je potom govor Tomislava Karamarka koji je predstavio program „Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+ Hrvatska” te obećao Hrvatsku s koalicijskim partnerima povesti u bolju i svjetliju budućnost u kojoj će perspektivu imati sve generacije, od najmlađih do umirovljenika.

Skupu su nazočili članovi koordinacijskog tima HSS-a iz V. izborne jedinice na čelu s Davorom Vlaovićem koji je ujedno bio i izaslanik Branka Hrga, predsjednika Hrvatske seljačke stranke.

Ostavi komentar