HSS poručuje Hrvatska mora osigurati socijalnu sigurnost obiteljima

Objavio 18. rujna 2015. Nekategorizirano Nema komentara

HSS-ovci V. izborne jedinice sa tiskovne konferencije održane jučer, 10.09.u Emovcima poručuju : Hrvatska seljačka stranka ima povijesni zadatak očuvati hrvatsko selo i ruralni prostor od izumiranja, a upravo proces depopulacije se danas događa, mlade obitelji imaju sve manje djece jer ne mogu preuzeti odgovornost za socijalnu sigurnost najmlađih, oni koji imaju djecu prečesto sigurnost pronalaze kako ekonomski emigranti. „Mladi ljudi s obiteljima temelj su svakog naroda i nacije i zato mladima moramo osigurati život dostojan čovjeka u Slavoniji. Zajamčena najniža mirovina i plaća preduvjet su za osiguranje socijalnog minimuma. Jednokratnim obećanjem božićnice u predizborno vrijeme vladajući podcjenjuju inteligenciju hrvatskog puka“ rekao je predsjednik Izvornog stožera Davor Vlaović.

“Slavonci žive nauk Stjepana Radića, a HSS ima zadatak taj način promišljanja pretvoriti u zakonodavni okvir za što mora dobiti podršku naroda. HSS je jedini i istinski čuvar hrvatskog sela.”

riječi su Andrije Juzbašića iz Vukovarsko-srijemske županije, a Predsjednik požeško-slavonskih HSS-ovaca poručuje preferencijalno glasovanje je izazov za sve članove Hrvatske seljačke stranke i mogućnost za pokazivanje prave snage naše organizacije koju imamo na terenu.

HSS-ovci zaključuju kako su izbori koji slijede prilika hrvatskom narodu da izaberu one koji se nikada nisu “odnarodili”, koji promišljaju i rade hrvatski. (K.Š.)

Ostavi komentar